Date:
Time: to

FC byder velkommen til haglskydning for alle interesserede hver tirsdag fra klokken 18:00. Vi har tilladelse til at skyde til klokken 22:00, men skydningen vil typisk blive stoppet ved solnedgang.

Følgende Covid-19 relaterede regler regler gælder ind til videre:

• Registrer dig ved at putte en patron i kassen ved trappen når du kommer. Sæt patronen tilbage på brættet når du går.
  • Der må maksimalt være 50 pers. Inkl. Hjælper/baneansvarlige på matriklen.
  • Skytter skal på alle tidspunkter holde 2 meters afstand (næsetip til næsetip). Hvor dette ikke kan overholdes skal der bæres mundbind.
  • Klubhuset er kun åbent for salg af duer og patroner, og for brug af wc. Generel ophold i huset er ikke tilladt.
  • er vil være håndsprit på banerne, toiletter og i klubhuset. Brug den!

Der sælges øl, vand og pølser fra kiosken. Instruktør anvises ligeledes fra kiosken hvis en skytte ønsker dette. Kom helst tidligt på aftenen hvis du ønsker instruktion.

Bemærk at der i følge banens godkendelser kun må skydes med stålhagl i maksimal størrelse 7, og kun med glatløbede haglvåben der kan indeholde maksimalt to patroner.

Kategorier: