foredragsaften om regulering af invasive rovpattedyr – mårhund på jagtens hus

Elsegårde jagtforening afholder foredragsaften om regulering af invasive rovpattedyr – mårhund vaskebjørn og mink, med hovedvægten på mårhund – mandag den 18. oktober 2021 kl. 19.00 på Jagtens Hus, Kalø.
Foredragsholder er vort eget medlem, Morten Egtved Andersen, der – som nogle formentlig ved – er registreret mårhundejæger. Morten var den mårhundejæger, der i 2020 nedlagde flest mårhunde i hele Danmark, – ialt 72 stk.
Det bringer det gamle ordsprog “erfaren mand er værd at gæste” i erindring, – og lover en interessant og lærerig aften.
Der er fri entré, og alle er velkomne, så tag gerne familie og (jagt-)venner med.
Danmarks Jægerforbund er i løbet af aftenen vært ved kaffe og kage, hvorfor tilmelding er nødvendig ! – Denne kan gives på elsegaarde-jagtforening@hotmail.dkl senest onsdag den 13. oktober 2021. – På forhånd tak !
Se evt. mere på dette link: http://www.elsegaarde-jagtforening.dk/18-oktober-foredrag-om-regulering-af-invasive-rovpattedyr
Bedste jægerhilsener
Elsegaarde Jagtforening